2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Adás

Sajtóklub

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Nyugati katonák érkezhetnek titokban Ukrajnába + videó

Az utóbbi időben szinte hetente lehetett hallani arról, hogy Macron után mely országok küldenének katonákat Ukrajnába.

Belföld

Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát + videó

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.
Külföld

J. D. Vance: Magyarország hozott néhány okos döntést az oktatáspolitika terén, amelyekből az USA is tanulhatna

„Az egyetemek eszméjét szem előtt tartva, az az elképzelés, hogy az adófizetőknek legyen némi befolyásuk arra, hogy a pénzüket hogyan költik el ezekre az intézményekre – ez egy teljesen észszerű dolog” – mondta J. D. Vance, Ohio állam republikánus szenátora a CBS „Face the Nation” című műsorában vasárnap.
Külföld

Kórház: tovább javult a szlovák kormányfő állapota

Tovább javult Robert Fico szlovák kormányfő állapota, aki ellen a múlt héten merényletet kíséreltek meg - közölte hétfőn a miniszterelnököt kezelő besztercebányai Roosevelt kórház.
Külföld

Iránban Mohamad Mokbert nevezték ki ideiglenes elnökké, ötnapos nemzeti gyászt rendeltek el

Irán legfőbb vallási és politikai vezetője, Ali Hamenei ajatollah hétfőn jóváhagyta Mohamad Mokbar első alelnök ideiglenes elnöki kinevezését, és ötnapos országos gyászt rendelt el a helikopterszerencsétlenségben elhunyt Ebrahim Raiszi államfő halála miatt.
Belföld

Mándoki László: Nem számíthatunk már túlélőre + videó

Nem számíthatunk már túlélőre - mondta Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság merülésvezetője a Hír TV-nek a verőcei Duna-szakaszon történt hajóbalesettel kapcsolatban.
Külföld

Varsóban betiltották a keresztek közintézményekben való elhelyezését

Rafał Trzaskowski, Varsó polgármestere aláírta azt a rendeletet, amely megtiltja a vallási jelképek, például a keresztek középületekben való elhelyezését. A lépés hátterében állítólag a diszkrimináció elleni küzdelem áll – írja a RMX News hírportál.
Külföld

Annak lehetőségét is vizsgálja a nyomozóhatóság, hogy nem egyedül cselekedhetett Robert Fico merénylője + videó

Megszületett az első ítélet a Fico-merénylettel kapcsolatban- írja a Magyar Nemzet.
Külföld

Orbán Viktor: Sok patrióta harcosra van szükség Európában + videó

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.
Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely úgy eltűntette a város pénzét, hogy közben semmi nem épült

Még Rodolfo is megirigyelné Karácsony Gergely "speciális baloldali, gyurcsányista trükkjét": úgy eltűntette Budapest pénzét, hogy közben semmi nem épült - közölte a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltje a Facebook-oldalán hétfőn.
Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - Az áldozatokat keresik kiterjedt kutatáson + videó

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.
Külföld

Az iráni elnök és az iráni külügyminiszter is meghalt a vasárnapi helikopterbalesetben + videó

Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter meghalt az őket szállító helikoptert ért balesetben vasárnap - jelentette a Mehr iráni félhivatalos hírügynökség hétfőn.
Belföld

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a június elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.
Színes

Pünkösd a Szentlélek eljövetelének ünnepe + videó

Pünkösdhétfő van, a főünnepet követő nap. 2018 óta Ferenc pápa döntése értelmében ezen a napon liturgikusan nem a pünkösdöt, hanem a Boldogságos Szűz Máriát, az Egyház Anyját ünneplik a keresztények.
Belföld

Így gyalázza és fenyegeti a hívő embereket Magyar Péter + videó

A napokban történt Magyar Péter egyik újabb agresszív dühkitörése, melynek alkalmával a baloldali figura egy templomból, a mise végeztével hazainduló embereket, köztük Putnok fideszes polgármesterét, Tamás Barnabást kezdte el vállalhatatlan módon gyalázni.
Külföld

A tajvani demokrácia és szabadság fontosságát emelte ki beiktatási beszédében a sziget új elnöke

A tajvani demokrácia és szabadság fontosságát hangsúlyozta hétfői beiktatási beszédében a sziget új elnöke, a békét nevezve az egyetlen lehetséges útnak, s felszólította Kínát, hagyjon fel a politikai és katonai fenyegetéssel.
Külföld

Az olasz parlament elfogadta az illegális mecsetek szabályozására való törvényjavaslatot + videó

Az olasz parlament elfogadta az illegális mecsetek szabályozására való törvényjavaslatot, amit ezután a szenátusnak is jóvá kell hagynia.
Külföld

Joe Biden azonnali tűzszünetet, és kétállami megoldást sürgetett egy főiskola végzős hallgatói előtt

Joe Biden azonnali tűzszünetet sürgetett a Gázai övezetben, Izraelt ennek végrehajtására szólította fel, valamint a kétállami megoldást említette az egyetlen járható útként a szembenállás megszüntetésére vasárnap Georgia államban egy főiskolai diplomaosztón.
Sport

Izlandot is legyőzte a magyar válogatott az Európa-ligában

A magyar válogatott második mérkőzését is megnyerte a női röplabda Európa-liga ezüst divíziójának csoportkörében, miután vasárnap 3-0-ra nyert a házigazdák ellen az izlandi Kópavogurban.
Bayer show

„Én csak egy kávét kérek” - Kósa Lajos a Magyar Péter-jelenségről + videó

Győzelmi himnuszokat zengtek egyes ellenzéki sajtótermékek, amikor beszámoltak Magyar Péter és pártja debreceni, anyák napi nagygyűléséről. A témában Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke is elmondta véleményét a Bayer show-ban.
Sport

A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros

A bajnok Ferencváros kétgólos győzelmet aratott ősi riválisa, a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójának, egyben a 2023/24-es idényének utolsó mérkőzésén.
Csörte

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Többször rálőttek a szlovák miniszterelnökre, a merénylet után több európai politikus is életveszélyes fenyegetést kapott. Hogy jutottunk el idáig? A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Gajdics Ottó, Boros Bánk Levente, Kukorelly Endre és Fodor Gábor vitázott.. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Külföld

Nagy erőkkel keresik az iráni elnök balesetet szenvedett helikopterét

A tájékoztatás szerint keresőkutyákkal és drónokkal ellátott negyven mentőcsapatot indítottak a hegyvidéki erdős térségbe.

Legfrissebb híreink

Radar

Belföld

Menczer Tamás elmondta, hogy Magyar Péter miért háborúpárti + videó

Magyar Péter baloldali és háborúpárti - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy a Tisza párt alelnöke feljelentéssel fenyegette Orbán Viktort.
Belföld

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
Sport

Sorozatban negyedszer bajnok a Manchester City

A Manchester City sorozatban negyedszer nyerte meg az angol labdarúgó-bajnokságot, miután a 38., utolsó fordulóban hazai pályán 3-1-re legyőzte a West Ham Unitedet.
Kék hírek

Verőcei hajóbaleset - a BRFK fotókat osztott meg a kiemelt roncsról + videó

Szombat késő este halálos hajóbaleset történt a Dunán, Verőcénél, egy motorcsónak ütközött egy szállodahajóval. Ketten meghaltak, öt embert még keresnek. A BRFK vasárnapfriss fotókat mutatott be a kiemelt hajóroncsról.
Belföld

Orbán Viktor: Tiszaladány is a béke pártján! + videó

A héten országjáró kampánykörútja keretében Tiszaladányt is felkereste Orbán Viktor miniszterelnök és ebből az alkalomból újabb videót osztott meg a közösségi oldalán.
Sport

Dárdai Pál vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától

A Hertha BSC 2-1-re kikapott Dárdai Pál vezetőedző búcsúmérkőzésén a Vfl Osnabrück otthonában a német labdarúgó másodosztály vasárnapi utolsó fordulójában.
Kék hírek

Verőcei hajóbaleset - a vízen, a szárazföldön és a levegőből is keresik az eltűnteket + videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt kéri a Dunán és a part közelében közlekedőktől, sportolóktól, horgászoktól, kirándulóktól, hogy amennyiben bármit észrevesznek, ami a balesettel esetleg összefüggésben hozható, hívják azonnal a 112-t!
A földön termő eper is elérhető + videó

A földön termő eper is elérhető + videó

Kisebbek a szemek, de zamatosak! A tavalyi átlagos év után a szokásosnál két héttel korábban, április végén indult a hazai szamóca-szezon. A termelőknek a korai érés nem feltétlenül kedvez, mert a hazai termés megjelenése idején még tart az importáruk dömpingje.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!