Ugrás a tartalomra
Szombaton, azaz május 11-én lesz száztizenöt éve annak, hogy városi rangot kapott Miskolc. A jeles évforduló alkalmából számos programmal készül az önkormányzat. Az esemény jelentőségéről Veres Pál polgármester beszélt a Miskolc Televízió Kilátó című magazinműsorában.
Elkezdődött a szemeszter legnagyobb bulija, a MIskolci Egyetemi Napok.
Brad Pitt, Sting, Francis Ford Coppola, Andrés Iniesta, Jon Bon Jovi, Mary J. Blige és Snoop Dogg borait is megkóstolhatjuk majd a Borangoláson.
Jöttére alkonyatkor, kelet felől számíthatunk.
A magyar bajnok diósgyőri kosaras lányokat is ünnepli Miskolc a város napján.
Fő közlekedési szakaszokra, valamint a tömegközlekedésekkel érintett, nagy forgalmú gyűjtő utakra fókuszáltak az elmúlt hetekben a Városgazdánál.
Cseléné Figula Edina önkormányzati képviselővel járta be Martinkertváros és Szirma problémásabb körzeteit a MIÖR szerda délelőtt.
A tizenhatezer rozsdamentes acélszelvényből álló alkotás a város második legnagyobb körforgalmában kapott helyet.
Az építési engedély már megvan, a kiviteli tervek készülnek, néhány hónap és az építkezés is megkezdődik a Szent István tér mellett.
Ülésezett a Miskolci Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, amelyen értékelték a városban élő családok és különösen a középiskolások érintettségét a különböző tudatmódosító szerek használatában.
Az Újgyőri főtér felé közlekedő 68-as járatok Tatárdomb megállóhelye megszűnik.
A Helyi Választási Bizottság hétfői ülésén kisorsolták a kompenzációs listák sorrendjét, és eldőlt, hogy néz ki majd a szavazólap.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!