1. Kezdőlap
  2. Online Stat

Segítség az oldalhozEzen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló problémákat és azokra a lehetséges megoldást. Ezzel elkerülhetők a feleslegesen elküldött üzenetek.

Főoldal
Ezen az oldalon jelenítjük meg a rádiókat, a televíziókat és a webkamerákat toplistaszerűen rendezve. Alapesetben előnyben részesítjük azokat az állomásokat melyek közölnek csatlakozási adatokat és azon belül is a több kapcsolódással rendelkező ér el jobb helyezést. Az 'Állomás neve, műfaj, műsor'-ra kattintva van lehetőség ABC sorrendbe rendezésre is.
Az állomások lejátszása az oldalba beépített lejátszóval illetve saját médialejátszóval lehetséges.

Infó oldal (mely az állomáslogóra kattintva érhető el)
Az állomás tulajdonságait itt lehet megtalálni: Helyezési információk, audió- és videó codec adatai, előző 10 műsor, földi sugárzású rádió esetén frekvencialista, kiemelt állomás esetén pedig megtekinthető az állomás grafikonja is. A grafikonoknál van más állomásokkal való összehasonítási lehetőség is.

Műsorlista
Az előzőleg lement műsorok és zeneszámok tekinthetők meg 1 hónapra visszamenőleg.

Videólejátszó oldal
HLS és WEBM videó esetén magán a weboldalon is le lehet játszani videókat, így ezek legnagyobb részét a böngésződből is lehet nézni. Sok esetben azonban ez nem lehetséges, Ilyenkor használj külső lejátszóprogramot.
X és Y csatorna mikor fog bekerülni az oldalra?
Nem vagyunk IPTV szolgáltató és nem is rendelkezünk azzal az infrastruktúrával, hogy csak úgy szinte az összes rádiót és TV-t betegyük a weboldalunkra. Kizárólag olyan csatornát teszünk be ami szabadon elérhető. Ha viszont rendelkezel szabadon elérhető stream linkkel, akkor küldd el nekünk és ha valóban működőképes akkor bekerül az oldalra.
Ami még kialakult trend, ami 2018-tól makacsul jelen van: Hiába divat, NE küldj be olyan TV csatornát amit még soha sem láttál online nézhető formában. Nem fog bekerülni akkor sem, ha adott napon 10x küldöd el és akkor sem ha odabiggyeszted a weboldalának címét. Inkább keresd meg rajta a közvetlen stream linket amit már beteszünk.

Néha eltűnik a kedvenc rádióm vagy TV-m az oldalról. Miért?
Más oldalakkal ellentétben az onlinestat.hu meghatározott időközönként ellenőrzi minden rádió és TV állapotát. Ha ezekből valamelyik tartósan nem elérhető, akkor azt az oldalunk automatikusan kiveszi a listából. Ha a későbbiekben újra elérhetővé válik, akkor azonnal visszakerül a listába. Ezzel válik lehetővé az, hogy az aktív listában valóban csak a működőképes rádió- és TV streamek szerepeljenek.

Bent van az oldalon a TV csatorna, de mégsem indul el. Mit tehetek?
Bizonyos rádió- és TV csatornák több stream linkkel rendelkeznek. Válassz másik alcsatornát. Nagy valószínűséggel valamelyik el fog indulni. Ha mégsem akkor próbáld külső lejátszóprogrammal.

Akadozik illetve néha megáll a TV adás. Mi lehet a gond?
A közösség által beküldött lejátszási linkek nem mindegyike származik megbízható forrásból. Ezért sajnos előfordulhatnak a fenti problémák. Mivel ez egy olyan oldal ahol a szabadon nézhező TV csatornák össze vannak gyűjtve, nem is várható el, hogy tökéletesen 100%-osan működjön mind. Erre ott vannak a fizetős megoldások.

Külső lejátszóprogrammal elindul a lejátszás, de nincs kép vagy hang. Mi lehet a gond?
Frissítsd a lejátszóprogramot. A VLC és az SMPlayer legújabb változata lejátsza ezeket is. Mobil eszközökön még így is előfordulhat a probléma ami sajnos annak köszönhető, hogy a mobilokra elérhető lejátszók kevesebb audio- és video codecet támogatnak. Ez esetben csak PC-n vagy KODI-val nézhető az adott csatorna.

A lejátszani kívánt TV csatorna hangja nem magyar nyelvű. Mi az oka?
Vannak több hangsávval rendelkező TV csatornák. Valószínű az alapértelmezett hangsáv nem magyar. Válts másik hangsávra.

Más oldalon megtalálható az a TV csatorna ami itt nem. Mikor fog itt is bekerülni a kínálatba?
Küldd el nekünk a közvetlen lejátszási linket (NE a weboldal linket!), és ha tényleg stabilan működik, akkor be fog kerülni az oldalunkra. IDE kattintva tudod beküldeni.

Küldtem be stream linket, de mégsem kerül be az oldalra. Miért?
Ezeket a stream linkeket NEM tesszük be:
- Jelszóval ellátott linkek (igen, a jelszó a stream linkben is megtalálható)
- Olyan tiszavirág életű linkek melyek jobb esetben is csak pár hetet működnek
- Olyan stream link amire már több alkalommal is panasz érkezett

Néhány rádió nem indul el a böngészőben, pedig onlinenak mutatja az oldal.
Valószínű Chrome-ot vagy más Chromium alapú böngészőt használsz ahol https oldalon http link lejátszása nem lehetséges. Használj külső lejátszót vagy válts böngészőt.

Hogyan kerülhet be a saját rádióm vagy a TV-m az oldalra?
Ha olyan rádióval vagy TV-vel rendelkezel amelyik kiszolgálója biztosítja a méréshez szükséges adatokat akkor EZEN a linken tudod elvégezni a regisztrációt. Más esetben írj a lent található elérhetőségeink valamelyikére.

Néhol hiányosak az adatok vagy '-' jelenik meg.
Az oldalunk olyan stream szerverek adatait is megjeleníti melyek nem küldenek pl. kapcsolódási adatokat vagy más információkat.

Hibát, pontatlanságot találtam.
Sok stream szervert hibásan állítanak be emiatt előfordulhat, hogy bizonyos információk hibásan jelennek meg. Ezeknek az adatoknak egy részét felülbírálva tudjuk javítani amennyiben írsz nekünk a hibával kapcsolatban.