1. Kezdőlap
  2. %name

Jogi tudnivalókAz OnlineStat (www.onlinestat.hu) oldalon található tartalmak a fejlesztők szellemi tulajdonát képezik, így azokat előzetes írásbeli engedélyezés nélkül tilos másolni részben vagy teljes egészében.

A fellelhető statisztikai adatokat a szerverek publikus kimeneti adataiból gyűjti az oldal, így annak hitelessége nem garantálható. A mérések továbbá nem valósidejűek, így a valós értékekhez képest időbeli eltolódás lehetséges!

Az ilyen mért adatokért az OnlineStat nem vállal felelősséget.

Az oldalon található rádiók és TV állomások automatikusan valamint regisztráció útján kerülhetnek nyilvántartásba. Az OnlineStat ezen állomások tartalmáért nem vállal felelősséget.

Az oldalon keresztül semmilyen adatfolyam nem halad át, valamint az adás rögzítésre sem kerül! A látogató adatfolyamra kapcsolódása minden esetben a forrás által biztosított eredeti linkre történik!

Minden állomással kapcsolatos tartalmi felelősséget az állomás szolgáltatója és/vagy jogi tulajdonosa vállal. Illetve neki kell rendelkeznie a szükséges jogi feltételekkel.

Amennyiben olyan audió-/videó stream kerül be az oldalra amely jogszerűen nem jeleníthető meg publikusan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az állomások mérési adatainak manipulálása kizárást vonhat maga után az oldalról előzetes értesítés nélkül.


Minden jog fenntartva: © onlinestat.hu